Jste-li spokojení s radou jiného uživatele v diskuzním fóru, poděkujte mu prostřednictvím kladného hodnocení. Do budoucna mu tím pomůžete k zaslouženým výhodám na Spotřeby.cz. Děkujeme.
Diskusní fórum | Otázky a odpovědi | Admin spotřeby.cz
GinBook Registrován: 09.02.2011 Příspěvky: 1 poslat zprávu | zasláno: 13.08.2017 17:54 |
V jakém formátu je export dat prosím? Přiznám se, že zvažuji, že zaplatím těch 120kč za VIP a data přesunu jinam, s tím, že zamáčknu slzu za těch 120kč a potom rovnou smažu účet. Za celou dobu se tu nic nezměnilo a spíše se vlastně zhoršilo. Sorry jako. Edit: Žádných 120kč, těch 300 záznamů si přepíšu. Excel je zlatý i bez prémiového exportu dat. Edit1: Admine jak prosím smazat a odstranit účet? | |
Tomshon Registrován: 14.01.2008 Příspěvky: 10 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 18.08.2017 09:31 |
...A jak se to vlastně stane, že to, co plně fungovalo, najednou přestane? Někdo vám ukradl půlku zdrojových kódů? Nedaří se mi pochopit, jak je možné, že najednou nefunguje GPS lokace benzínky v mobilní app, nelze přidávat motory, benzínky a celkově jsou spotřeby.cz poslední cca rok takové "nějak zkriplené"... | |
Boban kh Registrován: 02.01.2011 Příspěvky: 4 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 02.09.2017 08:56 |
petr311 napsal: romulus napsal: Tak zrovna přidání nového auta jsem si ve staré verzi zkusil a šlo mi to. Tak nevím. Ale přidat benzinku rozhodně nelze, tak když nejste schopen zprovoznit novou verzi spotreb, tak alespoň kdyby fungovala stávající verze... Tak benzínku přidat opravdu nelze. Když jsem si jí chtěl dát alespoň do poznámky k tankování, tak jsem také utřel!! Už nejdou ani poznámky _______________________ 16 1,6 | |
romulus Registrován: 30.12.2007 Příspěvky: 318 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 06.09.2017 17:55 |
Tomshon napsal: ...A jak se to vlastně stane, že to, co plně fungovalo, najednou přestane? Někdo vám ukradl půlku zdrojových kódů? Nedaří se mi pochopit, jak je možné, že najednou nefunguje GPS lokace benzínky v mobilní app, nelze přidávat motory, benzínky a celkově jsou spotřeby.cz poslední cca rok takové "nějak zkriplené"... Stane se to docela jednoduše. Hlavní, co v nové verzi řešíme, je boj proti duplicitám, které nám tu dělají uživatelé, kteří se nepodívají, jestli něco nezadávají znovu. Databáze je kvůli novým spotřebám upravená a ne všechno se nám podaří udělat tak, aby se to neprojevilo negativně i zde. _______________________ Zakladatel a správce serveru Spotřeby.cz Pokud něco nefunguje, tak nadávejte mně ;-) | |
r4anonymní | zasláno: 11.11.2017 18:57 |
Admine není možné tyto stránky někomu přenechat ? Někomu kdo by se o ně staral ? | |
Berlinus Registrován: 22.06.2011 Příspěvky: 1 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 21.01.2019 11:03 |
Sbohem spotreby.cz Jdu na spotreba.sk tam to funguje | |
tuningrob Registrován: 02.11.2011 Příspěvky: 12 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 31.03.2019 10:31 |
Pane Admin, nějaký pokrok? Děkuji | |
romulus Registrován: 30.12.2007 Příspěvky: 318 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 12.04.2019 00:13 |
Není to pořád zcela hotové, ale rozhodl jsem se po poradě stránky v nejbližší době zveřejnit jako veřejnou zkušební verzi. Dokončuju jen systém na nahlašování chyb a připomínek, který by měl zajistit, že stejnou chybu, či požadavek nebude nahlašovat více lidí. Odhad do konce měsíce dubna. Výsledek vůbec netuším. Osobně s novými stránkami zatím spokojený nejsem, ale více lidí mi řeklo, že i v současné podobě jsou lepší, než stránky stávající. _______________________ Zakladatel a správce serveru Spotřeby.cz Pokud něco nefunguje, tak nadávejte mně ;-) | |
Devastator Registrován: 02.09.2008 Příspěvky: 20 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 12.04.2019 20:52 |
Spotreby.sk je podobná pohroma, polovina funkci funguje tak nějak divně nebo vůbec a počítá to vyložené kraviny | |
Spotřeby 3 - veřejná BETA verze!
Hledáme aktivní pomocníky s testováním nové verze Spotřeb.
Zjedušený, přehlednější vzhled, oprava několika protivných chyb, podrobnější nápověda, rychlé menu pro přístup k funkcím na méně prokliků a několik dalších zlepšení. Zcela jsme přepracovali práci s databází automobilů a čerpacích stanic. Už by nemělo docházet k duplicitám.
Prosím, pojďme o nové verzi diskutovat sem.
Poslední diskuse
15.11. | kapitán | čím dál tím horší!!! | |
27.10. | Kico85 | Spotřeby 3 - veřejná zkušebn… | |
26.08. | Metan | Nejde pridat CS | |
10.06. | Bluefrog | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
29.05. | Wyder | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
24.01. | tuningrob | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
06.01. | Falkon | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
06.01. | ddsver | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
06.01. | Wyder | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
07.12. | Kico85 | Spotřeby 3 - veřejná zkušebn… |
vstoupit do fóra
VIP podpora
Podporu formou kontaktního formuláře a e-mailu jsme byli nuceni ponechat jen členům VIP klubu Spotřeby.cz, z důvodů neustále se opakujících stejných dotazů, které není v našich silách řešit.
Dotazy, stížnosti a náměty ostatních uživatelů rádi vyřešíme v rámci diskuzního fóra (bez časové garance).
Dotazy, stížnosti a náměty ostatních uživatelů rádi vyřešíme v rámci diskuzního fóra (bez časové garance).
Statistika
Počet uživatelů: | 9 543 |
Počet vozidel: | 41 679 |
Počet kilometrů: | 75 824 657 |
Spotřebované palivo: | 3 747 469 |
Průměrná spotřeba: | 9,08 |
Počet fotografií: | 5 569 |
Příspěvků v diskusi: | 1 699 |
Hledaný výraz musí obsahovat název výrobce vozidla. Dále může obsahovat název modelu a objem motoru (v litrech), případně doplněný o zkratku D (diesel), TD (turbodiesel). Do závorky lze doplnit rok výroby, nebo jeho rozmezí.
Nelze zatím používat zkratky označení motorizace, jako např. HTP.
Příklady:
ŠKODA FELICIA 1,3
ŠKODA FABIA 1,9TD (2003)
OPEL ASTRA CARAVAN 1,9TD (2007-2011)
Nelze zatím používat zkratky označení motorizace, jako např. HTP.
Příklady:
ŠKODA FELICIA 1,3
ŠKODA FABIA 1,9TD (2003)
OPEL ASTRA CARAVAN 1,9TD (2007-2011)