Jste-li spokojení s radou jiného uživatele v diskuzním fóru, poděkujte mu prostřednictvím kladného hodnocení. Do budoucna mu tím pomůžete k zaslouženým výhodám na Spotřeby.cz. Děkujeme.
Diskusní fórum | Kniha přání a stížností | Mobilní verze Spotřeby.cz
Spotreby.cz Registrován: 30.12.2007 Příspěvky: 319 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 25.06.2012 15:28 |
Co by měla umět mobilní verze Spotřeby.cz a co umět nemusí? Které funkce chcete mít s sebou na cestách? Mám na mysli vzhled uzpůsobený pro mobilní telefon, ne aplikaci. _______________________ Zakladatel a správce serveru Spotřeby.cz Pokud něco nefunguje, tak nadávejte mně ;-) | |
petrjanik Registrován: 17.01.2011 Příspěvky: 13 poslat zprávu | zasláno: 26.06.2012 10:14 |
osobně mi na cesty stačí mít možnost jednoduchého a rychlého zadání nového tankování .. nějaké grafy a přehledy jsou dle mého zbytečnost .. jednoduše formulář pro vložení dat .. | |
Kormidelnik Registrován: 06.07.2009 Příspěvky: 2 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 26.06.2012 21:04 |
jsem téhož názoru hlavně jednoduché rychlé zadávání podstatných dat.. bylo by fajn, kdyby byla vytvořena co nejdříve.. _______________________ Doteď Renault, teď už jedině VW :-D | |
Spotreby.cz Registrován: 30.12.2007 Příspěvky: 319 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 27.06.2012 09:01 |
Taky jsem uvažoval, že to bude jednoduše udělané a třeba se pak na plné verzi u takového tankování objeví malá ikonka, že to je zadané přes mobilní verzi, aby se tam třeba dala doplnit ČS, jízdní profil a podobně. Pokud bude stačit úplně jednoduché přihlášení, volba auta a přidání tankování, tak to bude hotové asi velice rychle. Slibuju. _______________________ Zakladatel a správce serveru Spotřeby.cz Pokud něco nefunguje, tak nadávejte mně ;-) | |
Kormidelnik Registrován: 06.07.2009 Příspěvky: 2 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 27.06.2012 14:22 |
Děkuji a gratuluji.. server jsem si hodně oblíbil a vidím v něm docela budoucnost.. Skutečně bych to udělal jen klik - výběr auta klik - tankování/servisní zásah klik - částka/cena za l/počet litrů klik - ujetá vzdálenost ostatní podrobnosti zadávat v PC. Kdysi dávno jsem měl na Palmu appliaci easyfuel (http://easyfuel.softonic.com/palm). Kdybys měl přístup k této aplikaci mrkni na to ta byla skvěle udělána.. _______________________ Doteď Renault, teď už jedině VW :-D | |
Modrák Registrován: 02.07.2012 Příspěvky: 11 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 26.07.2012 09:27 |
Tak jsem odzkoušel mobilní verzi Spotřeb. Funguje dobře, ale zdržuje mě načítání každého zadaného údaje zvlášť (o datech nemluvě). Nešlo by vygenerovat pouze nějakou tabulku, kam by se zadali všechny data o tankování a pak najednou (po nějaké kontrole) odeslat? | |
Spotreby.cz Registrován: 30.12.2007 Příspěvky: 319 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 27.07.2012 09:25 |
2 modrák: dotazu moc nerozumím. Je tam klasický formulář, který se vyplní a odešle. Nedělá to váš prohlížeč, že se to přepíná do nějakého editoru? Co používáte za telefon? _______________________ Zakladatel a správce serveru Spotřeby.cz Pokud něco nefunguje, tak nadávejte mně ;-) | |
Modrák Registrován: 02.07.2012 Příspěvky: 11 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 27.07.2012 09:46 |
Možné je všechno Zkoušel jsem to na Opeře Mini a po zadání údaje a kliknutí na další políčko se celá tabulka znovu načetla a pak jsem mohl psát dál. Zda je to prohlížečem, připojením nebo programem netuším. Ale hlásit se ti musí ps: telefonem to asi nebude, mám jabko a to přece je bezchybné | |
Havlicek.Lukas Registrován: 15.01.2010 Příspěvky: 117 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 27.07.2012 10:16 |
jo opera to dela dost casto a vsude edit: nevim jestli sem to ted skousel na mobilni verzi nebo ne ale pres mobil Nokia N82 a prohlizec opera mini 7.0.30697 to jede normalne | |
Modrák Registrován: 02.07.2012 Příspěvky: 11 poslat zprávu poslat e-mail | zasláno: 29.07.2012 16:24 |
Modrák napsal: Možné je všechno Zkoušel jsem to na Opeře Mini a po zadání údaje a kliknutí na další políčko se celá tabulka znovu načetla a pak jsem mohl psát dál. Zda je to prohlížečem, připojením nebo programem netuším. Ale hlásit se ti musí ps: telefonem to asi nebude, mám jabko a to přece je bezchybné Zkusil jsem to na Safari (samozřejmě že mobilní verzi) a tam to běhá bezchybně. | |
Spotřeby 3 - veřejná BETA verze!
Hledáme aktivní pomocníky s testováním nové verze Spotřeb.
Zjedušený, přehlednější vzhled, oprava několika protivných chyb, podrobnější nápověda, rychlé menu pro přístup k funkcím na méně prokliků a několik dalších zlepšení. Zcela jsme přepracovali práci s databází automobilů a čerpacích stanic. Už by nemělo docházet k duplicitám.
Prosím, pojďme o nové verzi diskutovat sem.
Poslední diskuse
17.12. | Spotreb… | Částečná (zatím?) obnova výv… | |
07.12. | Wyder | čím dál tím horší!!! | |
15.11. | kapitán | čím dál tím horší!!! | |
27.10. | Kico85 | Spotřeby 3 - veřejná zkušebn… | |
26.08. | Metan | Nejde pridat CS | |
10.06. | Bluefrog | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
29.05. | Wyder | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
24.01. | tuningrob | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
06.01. | Falkon | Nová verze Spotřeby.cz - náz… | |
06.01. | ddsver | Nová verze Spotřeby.cz - náz… |
vstoupit do fóra
VIP podpora
Podporu formou kontaktního formuláře a e-mailu jsme byli nuceni ponechat jen členům VIP klubu Spotřeby.cz, z důvodů neustále se opakujících stejných dotazů, které není v našich silách řešit.
Dotazy, stížnosti a náměty ostatních uživatelů rádi vyřešíme v rámci diskuzního fóra (bez časové garance).
Dotazy, stížnosti a náměty ostatních uživatelů rádi vyřešíme v rámci diskuzního fóra (bez časové garance).
Statistika
Počet uživatelů: | 9 543 |
Počet vozidel: | 41 679 |
Počet kilometrů: | 75 824 657 |
Spotřebované palivo: | 3 747 469 |
Průměrná spotřeba: | 9,08 |
Počet fotografií: | 5 569 |
Příspěvků v diskusi: | 1 699 |
Hledaný výraz musí obsahovat název výrobce vozidla. Dále může obsahovat název modelu a objem motoru (v litrech), případně doplněný o zkratku D (diesel), TD (turbodiesel). Do závorky lze doplnit rok výroby, nebo jeho rozmezí.
Nelze zatím používat zkratky označení motorizace, jako např. HTP.
Příklady:
ŠKODA FELICIA 1,3
ŠKODA FABIA 1,9TD (2003)
OPEL ASTRA CARAVAN 1,9TD (2007-2011)
Nelze zatím používat zkratky označení motorizace, jako např. HTP.
Příklady:
ŠKODA FELICIA 1,3
ŠKODA FABIA 1,9TD (2003)
OPEL ASTRA CARAVAN 1,9TD (2007-2011)